website Design

Webdesign gaat niet alleen over het maken van de best uitziende websites.  Wat heeft het voor zin om duur grafisch ontwerp of een flash-website te hebben als niemand het ooit vindt?

     Stel uzelf de vraag wat u van een website verwacht, of nog belangrijker, wat verwachten uw gebruikers ervan?

     Wat even belangrijk is, is een website te hebben die vanaf het begin is opgebouwd met uw zoekwoorden in het achterhoofd om ervoor te zorgen dat u wordt gevonden wanneer het telt.De meeste mensen denken dat alleen al het bouwen van een website en het online zetten voldoende is. In feite zult u zelden bezoekers zien zonder zoekmachine-optimalisatie en indiening van de zoekmachine.

Het ontwerpen van een website is afhankelijk van vele factoren, die voornamelijk zijn afgeleid van uw behoeften en verwachtingen. Om de kosten van uw professionele aanwezigheid op het internet te bepalen, moeten we uw specifieke doelen en gewenste functionaliteit kennen. De eenvoudigste manier om te beginnen, is door het contactformulier in te vullen. We zullen contact met u opnemen en u de juiste kosten voorleggen die verband houden met het ontwerp van de website van uw bedrijf.

BASIS WEBSITE

€499.-*

volledig toegepast op huisstijl

+ aantal pagina’s 15 +

CMS, makkelijk inhoud aanpassen

webhosting € 20 per maand …

ZZP'ERS WEBSITE

€799.-*

volledig toegepast op huisstijl

aantal pagina’s onbeperkt

CMS, makkelijk inhoud aanpassen

iDeal +webhosting € 20 per maand …

 

ZAKELIJK WEBSITE

€1,499.-*

volledig toegepast op huisstijl

+ aantal pagina’s onbeperkt + CMS, makkelijk inhoud aanpassen + aanmelding bij google + zoekmachine vriendelijke url + webhosting € 20 per maand + iDeal …

 

creativiteit

EU Web Design biedt grote, middelgrote, kleine bedrijven creatieve, krachtige en professionele webontwerpen die goed presteren en eenvoudig zijn in het budget.

functionaliteit

Wij zijn een klantgericht bedrijf dat de tijd neemt om vragen te stellen, naar uw ideeën te luisteren, uw concurrenten te analyseren en de klus te klaren.

Compatibiliteit tussen browsers

All ons werk is gegarandeerd compatibel met de grote browsers – dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat uw site met de ene browser werkt, maar niet met de andere.

Laten we een gesprek maken